Processie Vaesrade

Op zondag 26 juni heeft harmonie St. Servatius Vaesrade weer meegelopen in de jaarlijkse processie door Vaesrade. Dit samen met zangkoor St. Cecilia, schutterij St. Martinus Vaesrade, de communicanten uit Vaesrade en natuurlijk Mijnheer Pastoor en het kerkbestuur. Fijn om deze jaarlijkse traditie weer te mogen voortzetten.

Communies Vaesrade - Amstenrade - Bingelrade

Samen met Harmonie Bingelrade en Harmonie de Nederlanden hebben wij de Eerste Heilige Communie mogen opluisteren in de

dorpen Vaesrade, Amstenrade en Bingelrade. Wij willen de communicantjes dan ook van harte feliciteren met hun Eerste Heilige Communie!

In memoriam

Ons bereikte het verdrietige nieuws dat Math Rietrae 15-03-2022 thuis is overleden. Math is jarenlang bij de harmonie o.a. als bestuurslid actief geweest, waarna hij tot erelid benoemd is geworden. Wij denken samen met mooie herinneringen en gesprekken terug op Math en zijn hem dankbaar voor zijn jarenlange inzet.
Wij condoleren zijn echtgenote, familie en naasten en wensen iedereen veel sterkte toe.

Straatmarkt Vaesrade 6 juni 2022

We mogen weer ! Het voorjaar hangt weer in de lucht en de tijd van opruimen breekt weer aan. Zoals bijna ieder jaar worden spullen weer opgeruimd. Biedt ze dan nu aan op de jaarmarkt in Vaesrade! Zo brengt het voor u nog wat op en steunt u onze verenigingen.
De jaarmarkt in Vaesrade vind dit jaar plaats rondom het dorpshuis in Vaesrade op pinkstermaandag 06 juni aanstaande. Om u in te schrijven stuurt u een email naar jaarmarktvaesrade@gmail.com
Namens de organiserende verenigingen, Cv De Droepnaze, RKVV Vaesrade, Harmonie Sint Servatius en Schutterij Sint Martinus

Carnaval en nonnevotten

Aanstaande zaterdag (26-2) wordt het dorpshuis in Vaesrade feestelijk gebruikt voor weer een carnavalsviering van CV De Droepnaze sinds 2020. De harmonie zal hierbij zoals altijd aanwezig zijn ter ondersteuning bij de garderobe bezetting. In plaats van de jaarlijkse nonnevotten actie kunnen zaterdag nonnevotten à €1,- p.s. in het dorpshuis gekocht worden, met dank aan Rob Peters Bakgrondstoffen. Tot zaterdag!

Jubileum Jan

Ook dit jaar hebben we tijdens de Algemene Ledenvergadering weer een lid in het zonnetje mogen zetten. Ditmaal is Jan Veltstra gefeliciteerd met 12,5 jaar lidmaatschap bij de vereniging. Jan is een muzikant in hart en nieren en dan vooral op slagwerk. Jan, proficiat!

Herstart repetities

Blij waren we donderdagavond dat we weer mochten. Weer samenkomen, weer muziek maken, weer SAMEN muziek maken!🎶 De harmonie wordt vergezeld door een nieuw gezicht, onze nieuwe dirigent, Dominique Rohenkohl.

We stellen hem dan ook zeer binnenkort met veel plezier aan u voor!🎶

Bent u benieuwd naar ons nieuws uit een ander jaar? Klik dan hieronder op het jaar dat u wilt zien:

Nieuws 2021

Nieuws 2020